17 januari 2018

År 2017 försvann så snabbt och åren tycks gå fortare och fortare ju äldre man blir.  Hur blev då 2017 jo ungefär som de flesta år lite plus och lite minus.

2 besök på Gotland och 2 besök på Öland och några besök lite här och där blev det

Ett och annat nytt smultronställe hittade vi till i södra Sverige för numera tycks vi inte komma högre upp än norra Götaland

Än och annan människa av våra vänner försvann men det kom en och annan ny vän i stället.  Med  andra ord inget nytt under solen utan det mesta går  gammal lunk.

En mycket närstående satt och chattade med mig och kopierade vad jag skrev till någon annan…. och så kickades det fel och skickade mina ord till mig….så falskt och sorgligt och  så ruttet beteende….jag blev så ledsen och så var den sagan all.

På julafton fick jag ringa efter ambulans då Rolf hade ont i bröstet….och vi båda befarande en hjärtattack men som tur var så var det inte så. Som tur var så hade vi folk omkring oss som stöd. Men det var några jobbiga timmar att genomlida

Världsläget ter sig mycket kaotiskt….skrämmande till viss del

Vi fick en ny familjemedlem Lilleman Alfons  som nu är cirka 6 månader och som ser till att vi inte slöar till alltför mycket. Vår lilla hall och kontoret är nu renoverade och nu återstår det att ta tag i stora hallen…..så mycket jobb där. Men när det är gjorts så har vi renoverat hela huset och det är naturligtvis till stor glädje. Men än så länge så bävar vi vid tanken. Vi år se när jag har bävat färdigt då sätter jag nog i gång att ta ner alla tapeterna där….inge kul jobb precis

Så vad ska vi nu hitta på under 2018….vi har inga större planer…jo en och annan hundutställning… ett eller två besök på Gotland annars så vet jag inte riktigt…jag hade gärna åkt en vecka till Grekland eller så men med  3 st  hundar är det inte så lätt minsann så vi får väl hålla oss inom Svea rikes gränser

Ha de bäst!!

Kanske ses vi i morgon igen….

Tjenixen


Want to Leave a Reply?