lördag förmiddag sep 2017

Memull tränar stå med Moa

Hej åh hå

Idag är det marknad i Broby men numera går jag aldrig på några marknader.  Däremot har vi varit och hämtat en köttlåda på en gård här i närheten. Bara 15 kg nötkött men det är ett bra tillskott för oss och räcker ganska länge. Men det var inpackat och klart så det ligger redan i frysen så nu har jag bra med mat i frysen för den var ju inte precis tom innan 🙂

Snart ska vi ta och tvätta lite fönster det börjar var dags för lite höststädning….på måndag kommer en firma och städar av här inne på förmiddagen och igår städade vi källaren….

I eftermiddag är vi bjudna till Bruce och Sylvia på grillfest det ska bli trevligt och Sylvias båda bröder med familjer  har kommit ifrån England. Sedan kommer väl Steve med familj också. Så får vi lite social samvaro och det kan behövas…det känns lite knapert med det ibland. Men i vår ålder då är det många som är ensamma och sällan får besök.

Men vi är ju ute och rör på oss lite med husbilen då och då eller ganska ofta. Vår tid tar nu Lilleman hand om….han ser till att vi inte slöar ihop. Han är nu accepterad av båda våra gamla damer …

brun labrador valp från skärvenäset's kennel

Moa tränar ina på stå inför kommande utställningsdebut

Frida har verkligen fått en lekkompis  men hon fostrar honom också. Han är i stort sätt rumsren igår sa han till när vi åkte i bilen när han behövde gå ut och kissa och lite senare behövde han ut och bajsas himla duktigt av honom. I natt har han sovit från 20.30 till 05.00 och det är riktigt bra . Peppar… peppar han har inte gjort något inne…..endast 2 ggr sedan han kom. Så vi tycker att det går riktigt bra….han går bra i koppel nu också så nu så ska jag börja med hit träning och sitt, stå och ligg. Den 13 sept. börjar Rolf och Alfons på valpkurs.

Ha en riktigt bra dag

Tjenixen

 


Want to Leave a Reply?