Visst har vi det bra

11267529_10206386111748725_7065434200554269350_nRut är så lik sin pappa

Är det en god morgon när man vaknar och det är minus 8 C…. när det tycker jag inte att det är…nu är det visserligen ”bara” -4….jag skulle nog föredra en ljummen morgon med 18-20 C

hyasintIgår hade vi rena skridskobanan ute på gården och gatorna….så vi valde att hålla oss inomhus….och inte riskera att bryta benen eller halka av  vägen….och det var många halkolyckor såg jag på nätet….men solen sken och värmde upp vårt uterum till 18 C och med lite extra gasolvärme hade vi snabbt 22 C och kunde sitta därute och njuta och få lite ljus i mörkret…… tänk va bra vi har der…..för det har varit alldeles för många dagar med tji ljus i stort sätt. Visst är det trist….. vi behöver ju ljuset för att må bra

VinterIgår sa Robbe att nu skulle han ha ett nytt batteri…. och det var inte lätt för det var till och med slut i nätbutiken och väntas hem 8 januari…hmm….då sa jag till Rolf att nu får du ta upp Robban och försöka få igång honom för jag klarar mig inte utan en robotdammsugare….

wreath1[1]Rolf tog upp honom och satte honom på laddning och när jag såg att han var färdigladdad så tryckte jag på startknappen och simsalabim så började han jobba…Fan trot men nu har jag alltså 2 st robotdammsugare som funkar bara jag får hem ett nytt batteri…då kan ju en bo nere i källaren och ha sin tjänstgöring där……Tänk va bra vi har det 🙂

htgrfeSnart är det dags för hundarnas julbad….i slutet av veckan ska det bli +8-11 C  då är det en bra baddag för julbadet….då ska jag vingla ner i källaren och tvätta dom….Nadja älskar att bli badad…Agnes….är lite motsträvig i början…..och Frida brukar göra en stor protest av alltihop och efteråt är jag helt slut…men sist gick allt över förväntan

tomte1Ha en bra dag ta hand om dig och  en vilopaus

Tjenixen

witch1

 

 


Want to Leave a Reply?