Vi hoppar över vintern i år

11760165_10206779705148314_6790954066456343445_nGod morgon idag så hade vi + 0,5 C…..jag längtar efter våren….jag behöver endast 3 årstider….jag skippar gärna vintern till förmån för sol, vind och vatten…. Rut håller med mig där hon sitter i fören på en båt….Tack Marie B för bilderna

Idag ska vi få SOL!!!!

love_5Rolf kommer att operera sin andra höft av samma läkare så snart som det är möjligt. Han får inom kort kallelse till narkos läkare så här går det undan i svängarna….så skönt för honom att slippa all denna smärta!! Ännu en sak att glädjas för….Tänk va bra vi har det….

IMG_20151025_123335love_316Stort grattis Elvira som nu har gjort sin sista tenta på sjuksköterske utbildningen och är godkänd….så duktig hon är….hon har bara varit i Sverige i cirka 3,5 år och är redan klar med sin Svenska universitetsutbildning… snart är det examen och jobbet står där och väntar….var stolt över din prestation!!

Vad ska vi då hitta på att göra idag….inte en susning faktiskt….om vi skulle åka upp till IKEA och äta av deras julmat…eller hitta något att läsa….vi får väl åka och köp några julklappar till vår 4 fotingar med viftsvans….lite god tuggben med buljong på……. Agnes äter inte om det inte är buljong på….hon äter inte knäckebröd utan smör och ost….får hon torrt knäckebröd spottar hon ut det 🙂 så hon är bortskämd de andra skulle ALDRIG spotta ut någon mat

 Skärvenäset's Nadja

Skärvenäset’s Nadja

Den 26 december fyller Nadja min Stållan 10 år…. så då blir det hundtårta för hela huligan flocken…..tänk vad tiden går….men man kan inte tro att hon är 10 år för hon är så frisk, pigg och glad

fridaIdag ska jag få till en bild på Frida…hoppas jag….eller nya bilder på alla….jag får väl ta fram kameran…

Jag har ännu inte bestämt vilken padda som jag vill ha…mest beroende på att jag fattar nada vad det gäller vad som det är viktigt att tänka på….ramminne….intern minne vad 17 menas med det….vilket minne bestämmer hur snabbt den jobbar….det är viktigt för mig….jag blir  helt förvirrad av alla märken….olika system…

jag behöver ju inte någon supermaskin….jag spelar ju aldrig eller tittar på film att det ska vara så svårt…

Ha nu en bra dag….allt gott till dig!!

Tjenixennasse

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Responses to “Vi hoppar över vintern i år”

  1. 1
    Solveig og Brutus

    Så flotte damer <3 Nadja og Frida er 🙂

  2. 2

    Ja visst är de trevliga 🙂 😉


Want to Leave a Reply?