Vårt nästa projekt

rolfGod morgon…BRR…så kallt vi har det idag….- 8 C var det förut och visar temperaturen -6 C idag kan det nog kanske vara halt på speciella ställen……. men just nu så ser jag solen komma över kanten så kanske får vi i alla fall en stund ljus idag….men nu kör vi på lite tillskottsvärme till citronträden och de andra medelhavs växterna

Idag ska vi göra ett nytt försök att besöka ortopeden i Hässleholm och hoppas på att personalen är frisk denna gång och Rolf hoppas på en ny operation av den andra höften så snart som det är möjligt.

Gårdagen var ännu en dag i avkoppling….vi har tagit upp och monterat vår gamla  musikmaskin….den är säkert 15 år minst…men den fungerade…… jag lyssnade på  bland annat Händel…tänk förr gillade jag inte klassisk musik….nu älskar jag att lyssna på olika klassiska kompositörer…klassisk musik….rensar ut onödig skit ifrån min själ…och gör mig fri….men jag lyssnade också på Ove Törnkvist….vilken ordkonstnär han är.

Vårt nästa större projekt är att rensa ur vårt förråd…vad ska alla dessa grejer stå där och skräpa för…om jag inte har använt grejerna på snart 2 år så behöver jag dem inte……en ny second hand butik har öppnats i byn här….han ägaren alltså kanske vill ha en del och sälja och då får han hämta grejerna men det blir nog i början av nästa år för först ska vi ju fira jul och nyår

Ta nu hand om dig på bästa sätt

Tjenixen

nasse

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?