Trevlig andra advent

adventsljus2God morgon vi har 8-9 C och regna ska det göra idag också…men i morgon ska vi få sol

2015-12-05 15.54.09Granen står nu och lyser så vacker i uterummet…vi köpte en ny belysning så den är verkligen vacker…. men än återstår det mera julande innan jag är nöjd:-)

2015-12-05 17.26.33På dagens agenda står det vildsvinskorv tillverkning….det blir helt klart den dyrast korv vi någonsin har ätit…jag har hittat ett recept där korven är kryddad med trattkantareller och rosmarin….så det blir spännande att smaka på. Dessutom ska badrummet städas och fläkten där ska plockas ner…… så denna dag blir inte utan aktiviteter….

2015-12-05 17.23.55Men vad ska jag hitta på till middag och lunch…..kanske blir lunchen något med svartkål det har jag aldrig ätit men det ligger nu en påse i kylskåpet och bara väntar på att bli uppmärksammad…..men det finns säkert recept på nätet med något bra och intressant förslag….middag……där känns det helt tomt på idéer…

2015-12-06 06.04.52Inte hittade jag någon elektronisk pepparkvarn på Maxi så det får bli ett besök på netonnet endera dagen men absolut inte i dag då det är alldeles för mycket folk för min smak….annars så har vi faktiskt handlat det mesta vi behöver förutom grönkål och rödkål

Jag ska söka reda på mitt rödkålsrecept….rödkål på burk tycker jag inte är människoföda utan rena skräpet men smaken är ju som baken delad…..jag gjorde en riktigt god grönkålssallad förra året var kan jag ha receptet på den salladen…

Ha en trevlig 2:a  advent

tomte

 

 


Want to Leave a Reply?