snart är det lucia

IMG_9508God morgon därute i mörkret….vår lilla gran så grön och grann…… har tyvärr ingen skogsdoft….den är ju av plast men vacker är det trots allt där den nu ståtar ute i uterummet…..men jag får vara nöjd med att mina citronblommor doftar

IMG_9539Vad ska vi då hitta på idag…..inte en susning….förutom att jula lite till…kanske steker jag köttbullarna som inte blev stekta igår…… kanske får jag lust att ta en tur till netonnet….egentligen har jag ingen lust att åk någonstans men jag skulle kunna skärpa till mig och slå in julklapparna….men då får jag allt lyfta mig i håret…..

IMG_9513love_5Min fina tomtegubbe…..som sjunger för mig varje morgon

varför tycker jag det är så trist att slå in paket…..många tycker ju att det är superkul och anstränger sig att göra fina paket….men det har alltid varit likadant

IMG_9503Ny henna i håret visar mig lite fräschare …..piggar upp och nog ser jag lite yngre ut…..inte så sleten….jo, jag vet att det heter sliten men har man bott likså några år ……. kanske blev det…..25-30 år…..på västra sidan så heter det sleten så är det bara…..man får gör så gott man kan för att fräscha upp sig….ibland känns det helt omöjligt

köttfärslimpa……raggmunk…..eller stuvade skärbönor….hmm….????

Ha en bra dag

Tjenixen nasse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?