Skrämmande tider vi lever i

20151214_144255God morgon där jute i svarta  morgonen + 5 C ungefär har vi idag annat är det på Sri Lanka där min bror och syster njuter  av livet och precis har varit ute i djungeln och haft det varmt och skönt….. inte får de några iskalla fötter….

20151214_111237Regn ska vi få idag…. trist tycker jag som behöver sol…och ljus….hade jag nu varit buddist kunde jag ju ha tagit ett snack med Budda om vädrets makter….

20151214_1530231000 trappsteg upp och 1000 trappsteg ner….Sylvia du borde få diplom….men min kära bror har kanske redan köpt dig något extra fint…det är du verkligen värd efter denna prestation

20151214_151118Jag blir trött bara jag ser alla dessa trappor men jag förstår att det var en upplevelse….skönt att höra att ni är tillbaka i stan och inte träffade på några skorpioner eller tigrar eller krokodiler! Idag ska jag leta reda på var på SRI LANKA ni befinner er

anirat2Vi höll oss hemma igår också…det var snorhalt ute igår också….. men idag ska vi ta oss en tur och handla lite har vi planerat in….det vore gott med rotmos endera dagen….men idag har jag ingen större lust att laga mat …..så antingen lagar Rolf maten idag eller så köper vi hem pizza eller äter ute….jag vill inte

Det är alldeles förskräckligt vilka enormt stora värden som går till spillo när det bränns ner det ena huset efter det andra…. skrämmande är det…..

friendsmitt fina land som jag alltid har varit så stolt över….vart tog du vägen……vart tog alla trevliga… sociala…empatiska medmänniskor vägen…det börjar att likna vansinne….ett alldeles för stort antal av oss svenskar har nu blivit fullblodsrasister…….alla flyktingar kan naturligtvis inte få komma till oss….. det inser även jag….ekonomin sätter käppar i hjulet

vanOkunskap har i alla tider gjort människor rädda för det okända och när människor inte kan hålla sams inom samma familj hur ska då människor kunna enas när de har olika kultur….religion och traditioner….

men EU borde dela på kakan någorlunda rättvist….vad ska man annars med EU till

egoIdag tänker jag läsa lite och vara allmänt slö….och slapp….men inte likgiltig 🙂 Robban sköter städningen…

Tjenixennasse

 

 

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?