Juldekoreringen har börjat

2015-12-01 05.50.30God morgon här har vi 4 C och regn men om några timmar ska solen titta fram och glad för det är jag. Nu är det mesta fixa och klart i matrummet och jag kommer att börja så smått att göra lite juldekorationer eller jag har börjat så sakteliga med några änglar. Vårt ny skåp är inne och ger harmoni tillsammans med våra andra möbler där och står nu på sin plats och de var inte svårt att hitta saker som skulle finna sin plats där.

2015-12-01 05.48.46Först på dagens agenda står ett besök hos min diabetessköterska….som blev förfärad över att gen har skickat mig till ögonläkare under dessa 8 år som jag har haft diabetes 2…..förmodligen  kommer hon at se till at jag också ter medicin varje dag….men mina värden ligger numera inom helt normala värden…. tack vare att jag ligger mycket lågt med kolhydrater och dessutom cyklar på min motionscykel och går på mitt gåband….men sista 14 dagarna har det inte funnits ork…… men idag drar jag igång igen.

love_316Idag önskar jag Lucia en säker flight hem till Ryssland…..hon har varit här i 3 månader nu och hjälpt Elvira med barnen. De kommer att sakna sin mormor mycket nu. Än dröjer det ju innan Micke kommer hem till Sverige.

2015-09-24 05.56.30 (1)Så idag blir det lite mera dekoration och vila och motion ….stekt salt sill med löksås blir dagens middag och serverar jag en sallad till lunch med våra sista tomater…..igår åt vi lax med en himla god citronsås som jag hade fixat till…så fisk äter vi flera gånger i veckan….jag ska köpa hem en hel lax och göra laxhamburgare det finns i mitt huvud sedan vi köpte färdiga laxhamburgare och det var mest ströbröd….de skulle absolut inte få kall dessa hamburgare för laxhamburgare…jag saknar de laxhamburgare som vi kunde köpa i Borås. DE var norska och supergoda. Endera dagen är det time för raggmunk med fläsk….kanske i morgon …..jag har planerat att göra kroppkakor det har vi inte ätit på flera år

anirat2Snart är det dags för mig att ta min obligatoriska morgondusch….jag duschar alltid….det är mycket enklare än att tvätta av sig 🙂

Vi ska än en gång försöka att installera våra nya tv kanaler allt tycks bli svårare ju äldre man blir

Nu ska du ha en trevlig dag och ta väl hand om dig

Tjenixenflygande-haxa

 

 

 


Want to Leave a Reply?