Jag ger dig…

image001God morgon här i bara någon grad varmt men vi får väl en 6-7 C fram på dagen

Weihnachten04Det blev ingen tur till tippen igår för Rolf glasögon hade kommit så vi valde att åka och hämta dom istället och de var han jättefin i…..tänk att glasögon ska vara så dyra….

Weihnachten30Så dagens första aktivitet utanför huset blir en tur till tippen….sedan blir det lite mera julande…..ljuslyktan, tomten, cypressen och en dekoration med hyacinter och julgranskulor ska stå på vår trappa precis som förr året….när man flyttar får man skaffa sig nya traditioner….allt går ju faktiskt med lite god vilja att ersätta med något nytt och på så sätt skaffa man sig nya traditioner….och så blir cirkeln sluten en än gång.

Weihnachten19Vi har varit inne på Maxi, en Willys affär och inte hittat annat än små burkar med anjovis filéer och vi vill ha en stor burk med hela anjovis….men vart har nu dom tagit vägen….så vi får alltså  leta vidare… för till Rolfs supergoda Janssons frestelse SKA det vara hel anjovis så är det bara. Ska jag göra julköttbullarna i dag….jag är usel på att trilla köttbullar men Rolf kanske hjälper mig annars så ha köttbullarna en tendens att växa i storlek

Weihnachten14Snart är det dags att köpa ett nytt virusprogram….det är bara en månad kvar ungefär och det ska väl fixas samtidigt med paddan och pepparkvarnen…. det är allt bäst att alltid ha ett uppdaterat virusprogram på allt.

Weihnachten46Det blir många val på samma gång…kan det vara så att det blir svårare och svårare att välja ju äldre man blir…

Weihnachten89Inte har vi fått till våra Tv kanaler på rätt sätt…..vi kan hitta dom men ack vilken omväg vi får gå…

Weihnachten56Vad ska jag hitta på till middag idag…..totalt tomt på idéer är det…

Weihnachten69Robbe jobbar på och snart har han dammsugit hela huset än en gång….hur skulle jag klara mig utan honom…

Weihnachten35Idag ska vi kanske skicka iväg några julkort med snigelpost….det finns ju några som inte har mail….

Weihnachten593Jag borde sätta i ny henna i håret….det fräschar ju upp en gammal kärring några snäpp….

love3Njut av denna tisdag….kanske är det just idag som din änglalika form framstår och då formaterar sig din änglalika framtoning på ett perfekt sätt. Så ta hand om dig på bästa sätt och även någon medmänniska…jag ger dig kärlek att dela med dig av

Tjenixenwitch1

 

 

 


Want to Leave a Reply?