Här vilar inga halta löss

179097-Good-Morning-Quote-For-A-Rainy-DayGod morgon där ute i super rymden….vi har endast 1 C och enligt dagens prognos så kommer det att regna mest hela dagen idag

bigsmilie9Det känns så skönt att vi har fixat till vårt matrum så vi fick det snyggt och trevligt och nu kan njuta av ett varmt och mysigt rum. Vi tycker att vi har var varit riktigt ”duktiga” precis som du skrev Anna…..som ha åstadkommit detta vackra rum alldeles själva…. trots våra fysiska begränsningar med andra ord…HURRA VA VI ÄR BRA!

dansmusPå dagens agenda står det vila….först och främst…..kanske ska jag städa uterummet….flytta växter ifrån gästrummet….vi får nu 10 dagar med plusgrader och under den tiden så kanske vi isolerar uterummet med bubbelplast och då placerar vi granen där och då blir det mest juldekor därute i första hand förutom min lampa i matrummet som jag alltid hänger upp tomtar och lite annat pynt i….ved ska bäras in….kanske ska vi leta reda på vildsvins kött och göra en vildsvinskorv kryddad med enbär…..men allt detta det är under planeringsstadiet. Här vilar inga halta löss

sm_xflorals22Jag trivs mycket bättre på vår nya vårdcentral…..där jag uppfattar personalen som kunnig, informativ, trevlig och empatisk….kundvänliga  allesammans…..just nu väntar jag på att få tid efter 3 st olika remisser har skickats….Rolf har fått en ny tid på ortopeden och då ska han be om en ny operation av nästa höft…..kan det vara så att vi börjar komma upp i ålder….jag är ju ingen vän av läkarbesök men ibland så är det av nöden tvunget

2smilingVi har fått till våra Tv kanaler men jag vet inte om det är rätt och ska det verkligen vara så komplicerat att starta  upp tv:n nu….det tror jag inte…vi har väl gjort något fel… förstås….jag ska ringa Mona fram på dagen och ha en telefonkonferens med henne om hon inte är ute och säljer sina ullprodukter på julmarknad förstås…

Smiley30inte kan man be någon granne om råd…vi vill ju inte vara till besvär

bigsmilie10Idag blir det finsk svampsoppa till lunch….det åt vi igår också….middag….kanske fylld paprika då blir gubben min glad….så glad

crIdag ska jag sätta mig vid datorn och beställa några julklappar …lätt och enkelt när man vet vad man ska köpa….jag ska ju köpa mig en padda av något slag…..jag tittar och tittar och funderar….vilken är bäst

städaRobbe jobbar på och har snart dammsugit hela huset…så snart är det min tur att torka golven….kanske att Rolf kan ta något golv….Nu har väl Frida löpt färdigt i alla fall nästan

lovebearTa hand om dig och de dina så länge ni har varandra

love3 Tjenixennasse

 

 


Want to Leave a Reply?