Glöm inte mig

jul151Varsågod ditt julkort hämtar du här

cats5 C har vi denna morgon och regnet kommer i eftermiddag så vi slipper gå ut och jobba i trädgården idag också….. 😉

wreath05Nu har vi snart julat klart….i uterummet finns nu det mesta….så det blir lätt att plocka ner när det känns att vi inte behöver några lysande tomtar , stjärnor och gran med mera och det blir väl fram i månadsskiftet januari/februari skulle jag tro…..då lär min odlingssäsong vara igång….i år startar den extra tidigt…har jag bestämt…jag ska snart så tomatplantor….

piglet2Inte har vi fått någon riktig ordning på  vår boxer…vi har ringt supporten men de kunde inte hjälpa oss utan skyllde på vår TV……..vi har aldrig uppdaterat TV: n….kan det vara det som är felet…man kan ju använda den för data också men det har vi ju aldrig gjort….ska jag nu bli tvungen att lära mig det…hmm…..ingen kunskap lär ju vara betungande….men det är ett PROBLEM…jag vill inte läsa instruktionsboken….det vill jag aldrig

catsIdag ska jag försöka att bestämma mig för vilken padda jag ska köpa….vad är det då jag ska ha den till….banken…hemsidan….läsa Aftonbladet och Expressen och mail och Skype….foto…och söka efter info…mer än så är det ju inte….den får inte belasta mitt usla tålamod med för mycket väntan…det är väl i stort sätt allt….jag spelar aldrig spel….eller kollar film…… besöker Facebook eller så….det är ett passerat kapitel i mitt liv som jag inte sörjer

ATT00005Kanske ska jag baka lite matbröd….om lusten visar sig…alltså…frallor och mörkt bröd

anirat2Robbe  jobbar på och gör sitt bästa för att hålla undan hundhår och dammpartiklar….helt otroligt hur mycket han tar hand om varje dag….vart kommer allt ifrån….våra 4 fotingar med viftsvans…förstås…hundarna är så roliga…..när vi flyttade ner är så fick de ju eget rum med egen ingång och det ÄR verkligen deras rum….när vi går och läger oss på kvällen så går de in i sitt rum och sover där varje kväll

eeyflowersGrattis Micke till ditt nya jobb….det  gladde oss mycket att se dig och att du mår bra och är i säkerhet!!

177Tack Lena för foto på Leo….han är en riktig snygging tycker jag…du borde ställa ut honom om du får tid.

pengiunaniSå är det….glöm inte mig kära tomten!!

Antingen jag finns i ditt hjärta på grund av kärlek eller i din hjärna på grund av hat så är jag ständigt närvarande….

nasse

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?