flera tankar kring jul

IMG_9173God morgon just nu har vi cirka 6 C och det regnar och det är vad vi har att förvänt oss idag…..igår gick temperaturen upp till runt 11 C så det kändes varmt och skönt ute.

julfotoNu har vi satt bubbelplast på det mesta av utrymmet det fattas bara  1,50 till 1,80 cm…..sedan ska allt ställas i ordning och medelhavsväxterna ska ut där igen. När det är klart ska vi starta vårt julande där ute. Det är riktigt kul!!…golvvärme…..och isolerglas…..skulle jag vilja ha….men you can´t get it all så är det ju

love3Rolf plånbok är nu inköpt och Nellies och Emils och Elviras julklappar är inköpta  men de ska slås in… ..hmm…..vi kommer att sakna Micke vid jul…..min elektroniska pepparkvarn finns på netonnet bland annat….så när vi få tid så ska vi köpa in en sådan…..eller skicka efter en…. Om jag skulle passa på då att titta på surfplattor på netonnet….de finns ju i alla prisklasser…..eftersom jag av naturliga skäl inte köper julklappar till barn och barnbarn så skulle jag kunna kosta på och köpa mig själv en riktigt…..riktigt fin en…

love3Jag pratade med Anna igår och hon berättade att hon köpt grejer till oss  som hon skulle skicka och hon erbjöd sig att hjälpa oss när vi ska renovera vardagsrummet om vi väntar tills de kommer sommaren 2016…..TACK!! Hyllorna där är ju tunga och det är tufft för oss. Anna berättade att Paulina hade varit ledsen och gråtit för hennes kompis bodde tillsammans med sin mormor och det ville hon också göra 🙂 Vi saknar henne och Anna också.

bigsmilie9Idag lagar Rolf lutfisk….det lir så supergott.

2smilingKanske är det rätt dag för varm glögg idag………vildvinskött…..

love3Bruce idag hade du gärna ätit frukost med oss….ägg och Rolfs stekta inlagda strömming…..SUPERGOTT hoppas att du blir lite avis….där du sitter i den minst 30 C värmen 🙂 där är jag avis….tack för foto och film vi saknar er!

lovesflygande-haxa

Tjenixen

 


Want to Leave a Reply?