Det lackar emot jul

jul151

varsågod ditt julkort

God morgon 7 C har vi  nu och uppehåll….

Jag har ännu inte lyckats att hitta någon stor burk med Grebbestads anjovis trots besök i 4 st affärer igår…..idag ska jag kontakta tillverkaren och ta reda på orsaken…..har de slutat att tillverka den stora burken….det är väl Abba som gör den…

Vi var i Kristianstad men ingen padda blev inköpt….

Vad ska vi hitta på idag….röja lite ute i trädgården…lite städning…..Robbe jobbar redan av hjärtans lust….Rolf fixar frukosten….lunch finns färdig det blir rester av skärbönorna….pannbiff kan nog bli en bra middag idag….

julköttbullarna ligger nu i frysen….Rolf trillade dom och jag stekte dom i ugnen…………baka mörkt fruktbröd….skulle jag kanske kunna göra….eller ta en dag med att bra slappa..

För ett par veckor sedan skickade jag sms till ett barnbarn  om att han skulle meddela Rolf sitt kontonummer så skulle han få pengar tillbaka….men han hade nog ett stort överflöd av pengar för något kontonummer ringde han inte och gav till Rolf…

Jag önskar dig en bra dag….

TjenixenIMG_9506

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?