Ännu en dag i vila

201974-1442404043_Good-MorningGod morgon där ute i Spacen 4 C är det idag

I dag när jag vaknade hade jag precis för mig att det var söndags morgon och tände det 3:e adventsljuset….men Rolf talade om att än är det bara lördagsmorgon 🙂

pepparkashusIgår hade vi en riktigt skön och avslappnade dag då vi inte gjorde många knop utan bara hade det skönt och ibland måste man ju ha det också…..så klädda i myskläder….var vi inte utanför dörren utan bara njöt och hade det bra.

hopeJag tror att vi kommer att småpyssla lite….handla lite….en i övrigt så blir det nog mest en avkopplande dag…idag också

Efter mycket letande hittade vi  stora burkar med anjovis i vår närbutik… och det gladde oss mycket för på vårt julbord vill jag ha sill, Janssons frestelse och lax….allt det andra kan jag avstå ifrån….men allt det andra ska ju också serveras….jag gör allt som Rolf önskar sig och det är en hel del

lucia-1I morgon är det lucia och jag minns hur jag åkte runt med barnen när de var små så att de lussade för en och annan äldre släkting. Det var så på den tiden då var det annorlunda…. man respekterade och ville glädja dom som var äldre med de enkla medel som fanns. Tänk vad barnen växer

Idag blir det helstekt rödspätta och potatis…med grönsaker av något slag…god, enkel och lättlagad mat lunchen står redan klar i kylen och väntar

Ska jag komma iväg till netonnet…idag….

Ska jag tillverka ett chokladhus…..dekorerat med olika slags godis…

Ha en bra och trevlig dagnasse

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?