Visst ligger det kärlek i luften

202408-Good-Morning-God-Bless-Your-DayGod morgon 8 C har vi och gråmulet ska det förbli…dis och dimma Men vi fick en riktigt trevlig temperatur igår upp emot 13-14 C utan solsken inte så illa en grå dag i november eller hur? Jag hittade ett gästgiveri nere i Höör som serverar en 3 rätters gåsamiddag för 485 kr/person…. men det måste finnas på närmare håll tycker jag…..dessutom avstår jag gärna ifrån soppa gjord på gåsablod och grisablod….jag vill inte heller ha en äpplekaka med socker…men gås blir spännande. Just nu så letar jag efter det rätta ankreceptet…. love_5Rolf har nu en tid hos en optiker i slutet av månaden och en firma kommer hem och lägger pris på vår höststädning Äntligen fick vi tummen ur och det funkade…som jag hade planerat. Så skönt nu kan jag släppa dom tankarna! Potkäsen ska slutföras idag nu ska mjölken silas bort och det ska tillsättas smör och 2 msk sprit och mixas….. sedan blir det vår morgon ost till knäckebrödet… det ska bli spännande att smaka på…Receptet finns i Mannerströms julkokbok love_316Robbe är redan igång och städar sedan 6 snåret…tack och lov för honom….var kommer all skit ifrån för det är inte lite han samlar upp varje dag…men hundarna drar ju in en hel del 2248986-origpic-5de158.jpg_0_0_100_100_180_180_100Jag hittade så gott kött i frysen under min inventering tillagat på italienskt vis och det var gårdagens middag och resterna blir dagens lunch pyttipanna…Sylvia gör världens godaste pyttipanna….hon har tålamod att skära så små bitar Nu är de väl snart i Sri Lanka….där de stannar till i Januari….lite avis är jag förstås…men jag tycker inte om att flyga så långt. För min del räcker det bra med Teneriffa eller så…i max 3 veckor sedan ville jag allt hem kjamEn varm kram kommer här till dig Vad står då på dagens agenda….ingen aning…ingen tvätt har vi….det är himla bra med en tvättmaskin uppe och en nere …det skulle behövas röjas lite på kontoret….men det måste ju Rolf göra själv…annars så blir han sur på mig Ingenting behöver vi handla….kanske ska jag bara läsa lite och kanske baka ett bröd med svamp i….det är ju så gott php0ix6ljSnart är det advent och jag formligen älskar när jag får plocka fram adventsljusstakar och stjärnor och lite annat smått och gott lovesNjut nu av denna dag som är en dag som är gjord för kärlek och omtanke och du ta god hand om dig! nasseTjenixen


Want to Leave a Reply?