Vad och hur ska jag välja

ladda ned (1)God morgon ännu en grå dag och temperaturen ligger runt 8 C

cryingeyeHärom kvällen satt jag och kikade på  fråga doktorn när de informerade om könsstympning….jag vet naturligtvis vad det handlar om…. men jag blev ändå chockad av bilderna och tårarna började rinna…. det var så hemskt………..så fruktansvärt…… hur kan människor vara så okunniga och göra så hemska saker emot sina närmaste…………….det är så det vänder sig i magen minst sagt

Ordspråk (2)Nu är alla mina stora kaktusar omplanterade i nya stora hängande burkar och idag ska jag plantera om de små som  står på tillväxt så de får växa till sig inför kommande säsong. dessutom så ska jag försöka ta upp Alova Vera skott som jag har….de stora bladen har så vassavtaggar eller vad man ska kalla dom

Decorated_treeI dag ska vi fram på dagen göra en sats med julkorv har jag planerat in men jag måste köpa in krokfjäster först för jag hade endast svinfjälster i frysen….det är kul att göra korv tycker vi. Det är många meter korv som vi har tillverkat  under åren lopp

allabordJag funderar vidare angående Rolfs 70 årsdag…….. något måste jag ju hitta på….även om han föredrar att vi tar husbilen och åker en sväng ut i vinterns tid…vad jag ska välja står naturligtvis i proportion till hur många som ska vara med.

dreamsTa hand om dig på bästa sätt så länge det går

Tjenixennasse

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?