trevlig 1:a advent

adventsljus1God förmiddag vi har cirka 4 C och solsken ska det bli 🙂

P1000225-2Nu är matrumsrenoveringen klar och det blev riktigt snyggt…. det som nu återstår är att plocka alla grejer på rätt plats. Det tar också sin tid och kraft…kanske bjuder jag på ett foto…..eller  kanske inte….det är ju knappast troligt att så många eller någon bryr sig……. hur det blev

IMG_9204Vi har 3 st rullar med Bubble plast som står i uterum….men men jag tror inte vi kommer att orka att sätta upp och isolera…för naturligtvis så har detta jobb tagit på krafterna riktigt rejält. Så kanske får vi avstå ifrån att elda i öppna spisel och sitta där ute och ha det mysigt. Jag satt och kikade på foto ifrån förra julen igår och då hade vi fått en riktig julstämning där. Jag älskar att plocka fram och dekorera till jul…men just nu så är vi båda två riktigt slitna och livet har ju lärt mig att YOU CAN’T GET IT ALL så är det

ljusJag önskar dig en trevlig första advent

för visst tände vi ett ljus i morse vid vårt morgonkaffe…

inte på grund av religion men på grund av tradition…..

traditioner är viktigt för mig

Så idag får vi också ta lite siesta och vila våra kroppar

ta  hand om dig så länge du kan en dag ….det gäller ju att våga ta språnget ut i et okända

tjenixenNallePuh

 

 

 


Want to Leave a Reply?