Tapeterna fanns

IMG_9487God morgon dagens temperatur ligger strax över 12 C inte så illa den 12 november. Bilden är fotad på kopparhatten

bigsmilie9Nu är sovrummet och hundrummet storstädade

Tack åh lov för vår fönstertvätt och vår ångtvätt som verkligen gör städningen enkel och effektiv och  TACK för Robbe förstås som gör all vår dagliga morgonstädning!

Idag städar vi vidare med vardagsrum och hallen. Förr tyckte jag det var trist att städa….. men det tycker jag inte numera…även om jag vinglar  lite så får jag det att funka hyfsat bra och nu hjälps vi åt så det går riktigt geschwint. Nästa vecka sätter jag upp alla adventsljusstakarna och stjärnorna ….

love3I love it!!!

bigsmilie9I andra affären hittade jag taper som det verkligen stod Tania på …..vi lånade hem katalogen så Rolf fick titta och tänka i lugn och ro  och nu är det bestämt ……så idag åker vi och beställer hem dom…..det kommer att bli jättesnyggt…..och det blir naturlig följd av färgerna i köket…..gröna nyanser och vitt..så på söndag eftermiddag plockar vi ur matrummet och rör till i vardagsrummet….. jag hoppas få lite hjälp av Elvira och Lucia innan de åker hem att plocka ner det som är högt upp…..sedan blir det takmålning….med lång stake….det är tufft för min nacke men det måste gå….och då gör det…. det…..Det blir jätteroligt att få i ordning där också 🙂

bigsmilie10Häromdagen fick jag besked från min nya läkare angående mina prover och de var alla   bra så på ett eller annat sätt hitta ett sätt att sänka mitt blodtryck….avstå  från kaffe…hmm….eller salt i maten …..   hmmm

bigsmilie27Agnes  tackar för gratulationerna Pia och Mona!! Hon hälsar slick munnen till er 🙂

20150831_072337love_316Tack Anna och Augusto för ert långa trevliga mail och alla fina bilder på Isabella och Astrid och Elsa …. Grattis till er  kommande familjemedlem. Så jätteroligt !! Vad Isabella har vuxit!! Så jättegullig hon är!!

Njut nu av denna dag och du ska ta hand om dig på ett bra sätt!

Tjenixen….nasse

 


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»