Tack för att ni kom

good-morning-112_118854592God morgon…..endast 2 C idag brrr

fridaTack till Fridas valpköpare som tittade hit och vi hade en trevlig dag med trevlig gemenskap. 4-fotingarna med viftsvans var lika Frida och viftade från öron till rump….. precis som sin mamma. Även Bertil och Bodil hade röntgat sin Wilma med A höfter och utan anmärkning på armbågarna. Grattis till ett utmärkt röntgen resultat. Ni andra får ta tag i röntgen nu. Tack för att ni kom!

images puhVåra nästa gäster hämtade Rolf i Osby och vi åt pizza och hade det mysigt. Barnen blev glada för sina presenter. Idag bjuder jag på lunch och får lite hjälp att plocka ner i matrummet. Än sussar alla sin skönhetssömn…det är bara Rolf och jag som är uppe med tuppen precis som vanligt.

nppI kommande vecka vet vi vad vi gör….renovering av matrummet…. och det lär vi väl jobba med mer än en vecka….men till jul är det ju färdigt och återställt….kanske har vi hittat ett nytt skåp…

npSnart får vi  väl också orka med att bubbelplasta in vårt uterum…så vi kan ha våra växter där ute så länge som vi jobbar med uterummet.

allapuh

Det är smärtsamt att tänka på terrordådet i Frankrike….vad och var händer det nästa gång….

Nalle_Puh1

Så ta hand om dig så länge det går

Tjenixen bigsmilie24

 


Want to Leave a Reply?