Sorligt och trist

gmorgGod morgon dagens temperatur är cirka 10 C men nu blir det kallare och endera dagen kanske vi får se lite snöflingor

Igår kväll så klappade nacke och axlar ihop totalt….men med smärtstillande salva ska jag väl klara även denna dag. Det återstår att hand slipa lite mera…det är tuffa pix….Rolf kryper och slipar och jag har hand om dammsugaren….den nyinköpta…..jag håller mig så nära Rolf som möjligt….. Lack till golvet är nu inköpt och tapeterna är hämtade…..golvet ska lackas 3 gånger…sedan får man inte ställa någonting på golvet förrän tidigast efter  7-10 dagar…så vi ska med andra ord leva i denna röra ett tag till. Jag förmodar att det innebär att vi kan inte tvätta och måla taket förrän tidigast om en vecka efter 3 :e lack strykningen.

Så några dagars vila kanske vi får….behovet är nu stort för oss båda…men strax ska Rolf hand slipa det sista och jag göra mitt jobb med dammsugaren….kanske ska jag torrmoppa golvet……efter varje lackstrykning ska golvet slipas lite för träet lär resa sig upp lite. Men det kommer att bli superstor skillnad….

cryingeyeJag skänker idag en eller två tankar på föräldrarna till dess radikala islamister som försöker döda vår livsglädje och frihet. De flesta föräldrar är säkert helt vanliga människor som i alla år gjort sitt bästa för sina barn. Jobbat och slitit…..kanske försakat mycket för att barnen skulle få det bra…..De måste idag känna sig totalt frustrerade och chokade och undrande…..hur kunde vi fostra dessa våra älskade barn så att de blev de monster de blev…det ofattbara….i en människas liv….barnen deras blev känslolösa….oempatiska… så sorgligt och trist….vilken besvikelse och sorg de tvingas leva med. Kanske älskade de för mycket….

Det är snart dags att få på vinterdäcken….så Rolf får kolla om verkstan här nere kan hjälpa honom med det…det går säkert bra. Robbe har väl fått fnatt… ingenting stämmer ju med hans vanor….vardagsrummet är en enda röra…

du ska ha en riktigt bra dag….ta hand om dig…snart blir det förmodligen kaos här i landet också…

Tjenixenwitch1

 

 


Want to Leave a Reply?