Selma har vandrat vidare in i Nangijala

moamumseSelma…..Mumse….. Mumse Börne kärt barn har ju många namn och det hade lilla Mumse för mig. Våra tankar går idag i första hand till Isabel och barnen som har haft sin hund i cirka 14 år…. och haft ett riktigt nära relation. De har nu en svårt tid framför sig med sorg….men även vi sörjer Mumse…..hon bodde hos oss av och till i några år…..Det finns ingen hund som Rolf har skämt bort så mycket som Mumse..

Jag minns när vi hade den lilla lila husbilen med en liten säng….vem tronade innerst på Rolfs arm……inte var det jag….jag fick vackert balanser på kanten…..när jag blev sur så sa Rolf …Vad ska jag göra då…..lilla Mumse skulle ju ha bästa platsen

love_316Hon var en speciell hund…..hade ENORMT  lätt för att bara sjunka ner i en hög….

Alla kommer att minnas henne alltid…..nu leker hon med våra andra hundar i Nangijala…. hon  lämnar ett stort tomrum! Hon fattas oss alla

 

 

 


Want to Leave a Reply?