rena rama snurren

20151119_174731God morgon minus 2,6 C och i kväll blir det snö sägs det. Igår på dagen hade vi +20 C någon/några timmar….i veckan som kommer ska vi få minus 8-10 C….det känns inte så käckt. Bilden har jag fått från Bruce det är en del av deras utsikt…..det ser härligt ut eller hur

2015-11-20 10.47.21Tack Monika och Jan för denna vackra blomma! Den pryder verkligen sin plats ….Tack Bertil och Bodil för vinflaskan….den hade strykande åtgång och tack för ert mail. Jag ska ta mig tid att slå en signal endera dagen

NallePuh22Eftersom det ska bli så kallt måste vi bära in våra växter i uterummet för vi har inte haft kraft till att plasta in uterummet….vi hinner inte göra det nu heller. Så in i röran med mera grejer…..Pust och stånk!!! Det tuffaste blir att få in våra Alova Vera palmer….de väger kilo och inte kan vi belasta vårt ny lackade matrumsgolv med att dra den tyngden… Men allt måste gå som måste gå det är min livsparoll…..Idag ska vi dessutom måla….dörrkarmar….element med mera. Snart är det dags att tapetsera….det ska bli så skönt när vi kan börja och sätta tillbaka allt ny diskat och klart…varje sak på sin plats….jag längtar efter det.

NallePuh21Jag har ännu inte kunna dekorera någon inför advent här är ju en sådan röra….så det får vänta tills allt är klart…Kollade häromdagen efter ett hundpang….med tanke på Rolfs 70 årsdag….funderade ett tag på att fixa en  fest men….varken barn eller barnbarn hade lust….att delta….det kom inget svar…… så jag hittade ett hundpang i närheten….cirka 6000 kr för 3 hundar i en vecka ungefär…sedan resekostnaden….inget speciellt billigt…men en fest hade kostat bra mycket mera… Så jag planerar vidare

Världskriget är här….FN emot IS… så snart är det rena rama snurren

njut av denna dag och ta hand om dig

Tjenixennasse

 

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?