Regnet …kanske övergår till snö lite senare

2015-11-27 12.04.57


Hallå där i regnet…lite advents mys ska vi väl ha och det har vi…läste i tidningen att människor vågar inte sätta upp sina julstjärnor i förorterna på grund av jihhadister…..då har det gått för långt….då kan det behövas att bli en lagändring….men Glöm inte att jihhadister är inte synonymt med muslimer….jag har genom livet haft nära kontakt med många människor som har haft islam son religion….och det har varit vanliga människor…..försök och skilj på det

Vi sliter nu i köket med det sista….småfixet…..men  alla listerna är på plats men nu ska det spikas i lite mera spik och en hylla är på plats och de andra kommer förhoppningsvis upp idag…..det blir läckert….alltså är jag glad och det är Rolf också. Vi trivs…och njuter av vårt hantverksjobbande

Ett nytt skåp är nu inköpt på second hand a´ 300 kr…. som passar bra till våra andra möbler i matrummet…..det ska vi hämta på måndag…hur vi ska få in det…..hm det får ordna sig på ett eller annat sätt

Njut och må bra och ta hand om dig och dina närmaste på bästa sätt…

tjenixentomteego

 


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»