Regn och rusk

IMG_8619God morgon här ligger temperaturen på cirka 3-4C och det regnar ganska mycket. Här skulle det ha varit en bild på Paulina där hon leker i saltgruvan för att stärka sitt immunförsvar…..men jag vet inte vart bilden har tagit vägen….kanske i min telefon…. Jag fick gurgla mig med saltvatten när jag var liten och förkyld och äta stora saltgurkor så det är en gammal beprövad kur…..

IMG_0214Här har stormen passerat under natten….I natt har jag sovit uselt och legat och tänkt och vridit på mig…hur kul är det….det ligger lågt på skalan min…… över nöjen  och har varit jobbigt. Kanske är jag övertrött……….jag brukar ju sova ovaggad utan godnattsaga.

IMG_8531Nu på förmiddagen ska vi åka och hämta vårt nya skåp och sedan ska det in på ett eller anat sätt…… men det löser sig säkert. Det ska bli skönt när det är på plats och tavlorna är uppspikade för nu är nästan allt fixat och färdigt….då ska vi slappna av och ta det lugnt…..vila och läsa och bara vara…… åtminstone i några dagar.

IMG_1724Vad ska jag hitta på till mat idag…..potatismos och korv….eller stekt fläsk med löksås eller raggmunk och fläsk…..fläsk och löksås är Rolfs specialitet…..så jag kan alltså slippa laga mat idag….till lunch finns rester ifrån gårdagens middag…..köttgryta med svamp och paprika…..igår kokade jag dessutom in 4 nya burkar med rödbetor….

P1010275Idag ska vi försöka få tid att installera våra nya tv-kanaler…..jag hoppas att vi fixar det…..häromdagen gjorde jag en ny sökning…..men det slutade med att vi förlorade 4:an….. trots flera sökningar…..vad gjorde jag för fel månntro

christmas_window

Robbe  har straxt  dammsugit hela huset…..jag ska väl hoppa in i duschen……..fixa en omelette till frukost….

ta hand om dig

Tjenixen flygande-haxa

 

 


Want to Leave a Reply?