Matrumsrenoveringen går framåt

paulinagranGod morgon +1,6 C och vi har cirka 10 cm snö och det snöar fortfarande men solen kommer. Detta är inte minårstid när jag såg snön kröp jag ner i bingen igen och drog mitt varma sköna täcke över huvudet.

love_316Paulina hjälper mig idag att önska er alla en trevlig söndag. Jag förmodar att de flesta har börjat att adventspynta…men här är det just nu kaosliknade…men i nästa vecka skulle jag tro att allt har löst upp sig….just nu är det växter överallt mest i gästrummet men när matrummet är klart så kan jag placera om alla. Då blir ju vardagsrummet helt okay igen.

Min nacke och axlar var helt kass igår kväll…så himla ont jag hade….jag bar de flest själv så det var inte konstigt….men det är bättre idag som tur är. Igår höll det på att gå helt galet….jag föll nästan ner för utetrappan och sedan ramlade jag när vi var på Biltema men hade ändå tur och fick tag i en tunna…Jag var säkert alldeles för trött.

IMG_0522IMG_0549 love_316Tack Elvira för alla fina foton från Emils barnkalas..

Väckt på sängen med korv och makaroner….

Turtle tema denna gång 🙂

 

 

 

Det blir ljust med snö…..men jag är ingen vinter människa… jag hade hellre varit nere i södern….och suttit i solen men nu är det matrumsrenovering som gäller…snart är det dags att diska alla fillikjonkor och sätta upp allt igen…kanske i slutet av nästa vecka att jag kan adventspynta lite….  jag ska köpa ett nytt vitrin skåp att ha i matrummet….kanske kan jag hitta ett från second hand om jag har tur….sedan ska man ju orka bära in det….. hmm  det är inte så skitenkelt precis

Nu måste jag återgå till matrumsrenoveringen…det är riktigt roligt …men tar på krafterna…..tur att jag inte är en lat typ

Take care

tjenixennasse

 

 


Want to Leave a Reply?