Många tankar flyger runt

 

201929-Good-Morning-Begin-Your-Day-ThankfulGod morgon 5,6 C

Inte blev det så mycket gjort igår….. men potkäsen blev klar och så alldeles vansinnigt god….receptet måste väl vara tyskt för käse betyder ju ost….det lär vi göra om flera gånger….mumma helt klart

ththchristmaswreath06-2[1]Idag kanske jag köper in blandfärs och gör julkorven…..vi får se hur det känns….än är det lite för tidigt att veta…

Jag hade planer på att plantera om mina stora kaktusar igår men jag lyckades  att hitta olika anledningar för att skjuta upp det…så igår bidde det ingen borde dag med stora versaler…. Vad dagen har i sitt sköte jag…vi får väl se

rooJag funderar mycket på vad jag ska hitta på när Rolf fyller 70 år…….han tycker at vi kan vänta med att fira till Bruce och Sylvia kommer tillbaka så vi kan få hundvakt och åka iväg en sväng till södern….men jag skulle vilja hitta på någon överraskning av något slag… en liten….. liten fest…eller något likande….på restaurang eller catering…..undrar om några av barnen vill komma……sedan har vi ju att ta hänsyn till våra kommande operationer…det är mycket att tänka på

Idag blir det inte tid att skriva så mycket just nu  så

ros_66love_heart_13 Ha det bra och njut av denna dag och ta hand om dig själv så länge du har dig

nasseTjenixen

 

 

 


Want to Leave a Reply?