Liten blir stor

Håper alt er bra med dere. Her ca midt i Norge er det varmt med 12-13 grader og endel regn. Hipp hurra for Brutus og søsken i dag. Tenk at de er 4 år allerede. Brutus har feira dagen sammen med beste bror Astor. Lang tur i skogen, nystekte vafler og griseøre. Vi har selvsagt sunget bursdagssang for fireåringen og 🙂

Her er alt bare fint. Gutta krutt er i fin form. Astor og Brutus er verdens beste brødre. Brutus har fått sin første ørebetennelse, men det går bra nå. Nå har vi fått medisin, og ørene er mye bedre heldigvis.

Gutta krutt hilser så mye. Håper dere har det fint.

God klem fra Brutus, Astor og oss i Trøndelag 🙂

Tack Solwieg… så glada vi blev och  så roligt att höra från er! Vi har det bra här i Skåne och hälsan är det lite si och så med. Tack för alla fina foton. Tänk att syskonen redan är 4 år gamla tiden rusar iväg. Stora varma kramar till er alla 4

IMG_0367


Want to Leave a Reply?