Inköpsrunda

NallePuh22God morgon +5 C och regn….nu är snön borta….till min stora glädje och alla barns sorg.

Weihnachten01Nu är det mesta av tapetseringen klart lite mera bård ska upp och vi har tapet över ett fönster men vi har beställt en rulle  och får vänta på den i några dagar…..

love_5idag åker vi och köper nya lister till tak och golv och vita hyllor så att jag kan börja att diska av allt…det blir jobbigt att bära ut allt i köket….. men det ska bli skönt att få lite mera struktur i huset och få saker på sin plats igen. Det är riktigt kul att tapetsera och vi har lyckats bra så alla hörn är perfekta….vi jobbar bra ihop och det är ju inte så konstigt efter 25 år ……va vi är bra!

Weihnachten31Så kanske orkar vi så pass mycket att vi kan få upp några ljusstakar och någon stjärna innan advent. För trötta är vi mycket…..men det är ju också livskvalité att kunna göra roliga saker och få fint i matrummet och  få känna den tillfredställelsen och glädjen. Yes we did it!!

Weihnachten85Idag ska jag äntligen beställa några flera TV kanaler…..äntligen får jag tummen ur. Jag gör som du Mona….samma paket …..vi väljer hälften var….jag hoppas att Rolf väljer några…annars får jag ta alla efter min smak. Det blir nog mest dokumentärer och naturprogram…och fakta för mig…..kanske en barnkanal för besökande barn…. TV serier orkar jag inte med…. de är fulla av intriger och det har livet serverat mig så många….. så jag väljer bort allt sådant till förmån för frid.

Weihnachten08I morgon ska Rolf på återbesök för sin operation och ska då försöka få en operation på andra höften…så får vi se om de tycker att det är för tidigt….

Weihnachten42Det ska bli skönt när Frida har slutat att löpa….jag hoppas att våra båda tanter skippar sina löp de är ju båda två snart 10 år. Nadja blir ju 10 år  den 26 december. Så då blir det nya hundtårtor

merry chrLunchen blir rester…..stuvade skärbönor och korv….till middag ska vi äta fisk…av något slag…himla god mat.Nu är det snart dags för frukost….kanske blir det te och smörgås….vi har så gott te….undrar om gubben min har somnat om…

lovebearTa  hand om dig på bästa sätt

tjenixennasse

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?