I´m still paying the bill

20151120_172413God morgon därute i etern -9 C är inte min melodi….idag får jag hjälp av Sylvias och Maleesha  som är Bruces och Sylvias Sri ländska dotter att önska er en god morgon och en trevlig dag! Kanske är bilden tagen vid deras buddistiska altare eller vad det kan kallas.

20151121_041837Denna bild är fotad när de var ute och firade till Buddas ära….spännande med nya seder och bruk! Kul att de njuter och har det bra! Tack för foton

20151111_091842love_5Nu har tapeten på nederdelen kommit upp och Rolf gjorde det mesta själv för jag somnade och han var snäll och  lät mig sova…idag hoppas jag att vi hinner få upp åtminstone en del av den övre tapeten….men först ska vi iväg så Rolf får prova ut sig nya glasögon och även får gula fläcken kollad. Tapeten är mycket enkel att jobba med……kvalité ger naturligtvis en annan enkelhet med jobbet. Det ska bli så skönt att få alla saker på plats igen….men än är det skit mycket arbete innan vi är där…alla saker som ska bäras tillbaka…pust…Jag ska klä om kökssoffan….alla grejer som ska diskas….pust…. lite adventskänsla hade varit kul att åstadkomma…än är det tid att få i ordning….

gloggFörr i världen….så planerade jag alltid en glöggfest vid denna tiden….men det var då det….naturligtvis är det en saknad…..en sorg….. ett vemod….men jag får väl se det som att det var en tid och nu är en annan tid

idag är det blott ett minne….

englelysHärom dagen tog jag fram en stek och gjorde dillkött av halva och kalops som jag frös in av halva…. dillkött är så himla gott. Det blev över till lunch idag.

christVinterns tid är den enda tid vi tittar lite på tv…..på spåret….Kalle Moraeus…..heter han så månntro…..igår såg vi ett intressant program om oss 40-talister…..där kände vi igen det mesta så det var intressant på många sätt. Curling föräldrar tog upp och jag var en sådan……..och jag var nog en riktigt lyckad som en sådan….ett praktexemplar skulle man lätt kunna säga utan att överdriva…..

vi tog mycket stor  plats…och gör fortfarande och hade aldrig vett att hålla käften…..och det lever jag  med och fick så småningom lära oss att betala notan…..hur som helst var det givande att se programmet och minnas….

sunKlar blå himmel har vi och det ska bli en kall och solig dag….himla tur att vi har fått på våra vinterdäck….Nä nu får jag blåsa håret torrt….. idag är det alldeles för kallt för att gå ut och vara fuktig i håret…

Ta väl hand om dig

Tjenixennasse

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?