Ids jag inventera frysarna….

IMG_20151031_132129 hello

God morgon här var det på 0:an när jag vaknade disigt är det så det förslår….tji sikt alltså

love_heart_13Titta så fin Paulina blev i en av sina julklappar….jag förstår att hon blev glad 🙂 Den kan hon ha nästa vinter också. Tack Anna för fina foton, filmen och Skypesamtal! Duffel kallas en sådan kappa i Sverige. Jag har faktiskt en grå nyinköpt duffel jag också ifrån samma firma   🙂 Så varm och skön.

Men det ska bli en grå dag idag med cirka 9 C…men….det skulle det bli igår också men solen tittade fram och värmde upp vårt uterum till 18 C så med hjälp av gasolkaminen så kunde vi sitta och njuta där ute i 21-22 C värme 🙂 och glad för det var jag.

bigsmilie9Leverpastejen ligger i kylskåpet och väntar på att bli förpackad och infrusen den blev som vanligt blev den mycket god och är smaksatt av timjan och oregano. Så det är dagens första görande efter att ha tryckt på knappen så Robbe statar dagens dammsugning och tar bort hundhår och damm. Så nu är det stora frågan om jag ska göra någon Italiensk korv….eller någon annan korv….kokkorv finns redan gjort och infrusen. Vi har en stor fin rök som man ska elda med grillkol….men inte får vi fart på grillkolen….vi är totaltvärdelösa på att få igång grillkolen så inte har vi någon användning för röken inte…hmm så himla urbota dumt vilken tur att vi har en gasolgrill

olivMitt blommande olivträd…..visst är det vackert. Idag ska jag slå ett slag för att hitta en städfirma….beställa tid hos optiker för Rolf…..eller det kan han ju fixa själv….nej det är ju söndag…så det funkar inte

dansmusEn sväng ut med bilen för Rolf tycker att vi har inte varit någonstans alls på flera dagar…..så han känner sig lite lapp sjuk….varför heter det så….konstig benämning…kanske blir det Willys i Älmhult…..en liten titt på IKEAS fynd varuhus…det är väl också  snart dags att börja jaga efter en tapet till matrummet

bigsmilie11Jag såg i tidningen att Ryska bombplan har varit nära den svensk gränsen…..vad månde bliva av denna skrämsel taktik….psykisk krigsföring som Putin sysslar med….om han försöker att skrämma Sverige för att gå med i Nato så tror jag att det får motsatt effekt…..fler och fler svenska vill nu att vi går med i Nato

2smilingOm jag får lust….stor lust….ska jag försöka att ta mig i kragen och inventera mina frysar….och plocka i ordning…..så jag vet vad som finns där…men det verkar så jobbigt

Kom ihåg att

51bffa2ce4b0b06ca7298b5a

Tjenixennasse


Want to Leave a Reply?