Frihet

gmGod morgon….9 C och växlande molnighet som övergår i regn.

angelIdag vaknar vi alla till ett ”nytt” samhälle som vi inte känner till…..terrorns ansikte har börjat att grina hotfull emot oss. Det är väl vad vi alla har förstått skulle komma….så sorgligt och trist det är.  Terrorns ondska har landat i mitt fria land….. och det kan man tyvärr inte skydda sig emot. Utan livet måste levas i dag…på det sätt som står oss tillbud och  hur det än ser ut…vi måste alla värna om vårt fria samhälle och det fria ordet…

Här är det matrumsgolvet som vi sliter med….lite shoppng ska vi försöka få till….och inte finns det kraft till så mycket mera…

Nu måste jag gå och hjälpa till så gott jag kan…

angel1Lev väl!

Ta nu hand om dig….nu vet du inte hur länge du har dig och de dina

tjenixenwitch1


Want to Leave a Reply?