Fridas valpar

God morgon 4 C har vi denna sorgens morgon

fridaemilidag välkomnar vi några av Fridas valpar som kommer på besök till oss

Hjärtligt Välkomna Är Ni! Kul att ni kommer.

bigsmilie9Oj, så fint Rolf städade på kontoret

witch4Jag bakade 2 st jordgubbspajer rysk modell a la Anna….så egentligen så ska de väl heta jordgubbspiroger….de ser riktigt smaskiga ut. Jag har inget recept men rörde ihop det på bästa sätt….sötat med stewia i stället för socker. Soppan står också färdig och den blev god precis som vanligt.

anirat2Robbe är redan igång och jobbar på…..och glad för det är jag. Huset känns nu riktigt välstädat…och glad för det är jag…..något hörn kanske vi har glömt men det kan inte vara stort….köket fixar vi lite längre fram och matrummet ska plockas ner och målartvättas med början i morgon eftermiddag eller kväll eller  kanske på måndag

frogslove_heart_13Idag ska vi hämta Elvira, Lucia och barnen som kommer med tåg till Osby  och det ska bli så roligt…som alltid så är inte födelsedagspresenterna inslagna….om jag kunde förstå  varför jag har så svårt att slå in paket….andra tycket ju att det är roligt….men det har alltid vart så. Jag äskar att köpa presenter…..men paketera….är inte riktigt min grej Så idag blir et pizza till middag….hämtat nere på pizzerian…. I morgon innan de tar tåget hem planerar jag bjuda dom på helstekt kassler med svampsås….. gott…Det är så lätt att fixa med min nya ugn man sätter in ugnens termometer i köttet och ställer vilken temperatur man vill ha så stängs ugnen av när det är färdigt och köttet blir aldrig för torrt……bra va

Häromdagen köpte vi med oss kinamat hem….den var riktigt god och vällagad men…. ack så små portioner de hade….i Ulricehamn fick vi 5 st friterade räkor….här fick vi endast 2 st….TRIST!poohdoor

Strax ska jag hoppa in i duschen när bara Rolf är klar där….så jag är lite fräsch när våra gäster anländer 🙂

Ta hand om dig….och de dina du vet inte när en terrorcell smäller till i Sverige….från dylika ting kan man inte skydda sig…

Tjenixenwitch1

 

 

 


Want to Leave a Reply?