en månad till jul

IMG_6223God morgon +2 C och de ska bli regn…..

ensamHär jobbar vi på med tapetseringen….jag tror inte att rullarna räcker….vi behöver nog en till….mönsterpassningen gör att det skövlar mycket. Men det blir så snyggt och kvalitén är super så den är mycket lättjobbad. Vi är bra på att sätta tapeter……. men så har vi satt upp många under årens lopp. Min gröna hyllor kommer tyvärr inte att funka ihop med dessa taper det är för mycket blått i den gröna färgen….. så vi för köpa nya….. för vi orkar tyvärr inte måla om dom…… det får bli vita hyllor denna gång……snart är det dags att köpa nya lister till golv och tak också.

images (1)Glädjande nog så hade Rolf inga problem med gula fläcken eller starr av något slag!! Hans nya jättesnygga glasögon med extra fint glas kommer om cirka 14 dagar. Glasögon är så jättedyrt….trots att de med all säkerhet säkert beställs ifrån Asien.

ththchristmaswreath06-2[1]Det stör mig att jag inte har kunnat sätta upp lite adventsljusstakar….eftersom det är något jag verkligen älskar att göra…..men kraften måste ju finnas….och just nu så går alla krafter till tapetseringen och att hålla mig på upprätt på benen…..det gäller att välja sin strider säjs det ju….

witch2Idag får jag nog hämta upp färdig mat ifrån källaren…. men där finns som tur är lite att välja ibland. Jag har köpt hem 2 st julskinkor och det mesta av andra produkter som vi behöver där finns det mesta hemma i alla fall…. vildsvinskött till vildsvinskorv…. men då måste det finnas krafter till det. Så det får allt bli en senare fråga…

Snart är det dags för dusch och Robbe måste ta tag i städningen

Weihnachten46Ta hand om dig så länge du har dig och vet att än finns du här!!!

Tjenixenwitch1

 

 


Want to Leave a Reply?