Det är vi förtjänta av

IMG_9492God morgon idag vi har 7 C och ska få en riktigt regnig dag

2015-11-12 12.17.43 (2)Städningen har gått bra…men kontoret är ännu inte städat….matrummet ska ju målartvättas inom kort så det lämnar jag och köket blev ju monterat för knappt 6 månader sedan och jag har redan tvättat av skåpen  där några gånger så det får vänta…..det känns bra att vi har fixat det hela….Robbe jobbar nu på och kör ett varv  och om någon timme så är hela huset dammsugit….bra va…så snart ska jag kolla efter en superbra Ipod….det blir till min glädje i stället för att ge pengarna till en städfirma…där gjorde jag en vinst

Skåpen i matrummet är nu nedtagna och isär slagna och utburna…. så på förmiddagen blir det ännu ett besök på tippen och så är vi av med en hel massa bråte.

IMG_9481Rolf vill att vi ska göra vildsvinskorv så nu ska jag leta reda på vildsvinskött för korvtillverkning….kanske kryddat med enbär….det ska bli spännande…då ska jag passa på att köpa något annat kött av vildsvin och kanske grilla. Jag har aldrig käkat vildsvin…. så mitt i matrumsrenoveringen så ställer i oss kanske och gör korv…eller så väntar vi tills efteråt

2015-11-12 13.35.34Ska jag baka en jordgubbspaj och bjuda på till fikat på valpträffen….eller ska jag baka något annat….jag tänker koka en gulaschsoppa av något slag och bjuda på till lunch…kanske med små pastagryn i…jag älskar soppor och gulaschsoppa är en av mina favoriter.. Det ska bli kul tycker jag att träffas.

birthdayPå lördag kväll blir det pizza tillsammans med Elvira, Lucia, Nellie och Emil efteråt ska jag bjuda på en glasstårta som jag ska göra själv…. glass, kaksmulor, marshmallows och chokladsås…..grädden skippar jag för barnen är inte så förtjusta i grädde…Det ska bli kul att träffa dom igen. Det är sorgligt att inte Anna och Paulina kan komma….

Så…en trevlig dag ska du ha……kanske tänder vi en brasa i eftermiddag  och sätter oss och njuter en stund ute i uterummet med ett glas vin eller två. Vi har gjort ett bra jobb och kan känna att vi är välförtjänta av det. Tusan va vi är bra!!!

Tjenixennasse

 

 

 


Want to Leave a Reply?