Delad glädje är dubbel glädje

IMG_0355God morgon vi har cirka 10 C och regn men solen ska komma

love_316Idag får jag hjälp av Nellie och Emil och Lucia att hjälpa mig att önska er alla en god morgon. Tack Elvira för alla fina foton på födelsedagskalaset!

Weihnachten56Det blev en shoppingrunda…. och när vi kom hem därifrån hade vi 28C i uterummet så vi slog oss ner där och bara njöt av värmen och ljuset…..ljusterapi på hög nivå 🙂champ

städaDagen startar med klipping….jag har tyvärr inte hunnit att sätta i ny henna i håret utan det få bli senare…så är det ibland….ingen lust eller så…eftersom vi inte har fått någon städfirma som vill ha jobbet så startar vi själva….

Kan det vara så att när man blir äldre så finns man inte längre till och eftersom man är i stort sett osynlig så är ingen som någon bryr sig om….. Rolf ringde ju och de skulle komma och just nu så orkar jag inte tjafsa…Rolf tar ju allt så lugnt och är så vänlig……….nu vill Rolf att vi städar själva så då får det väl bli så då….jag blir ARG skulle vilja ringa upp….eftersom jag känner att vi har blivit  så nonchalant behandlade…..

men just nu så räcker med mitt ryggskott som visst har blivit bättre……ibland blir jag så trött på människor.  Så nu blir det att starta själv och tänka på hur jag rör mig så ryggen inte försämras….Städpengarna som firman skulle ha fått köper jag mig en apple Ipod för eller något sådant. Så blir det väl någon glädje med skitgörat

Tack Mattias som har varit så snäll och erbjudit sig att göra en förändring på hemsidan <3 !!!

images (22)Jag har nog blivit äldre än jag tror……. för de gånger någon erbjuder sig alldeles självmant att göra något positivt för mig så blir jag tårmild av glädje. Jag blir så tacksam och faktiskt även förundrad…..

Ha en bra dag och ta hand om dig’

Tjenixenwitch1

 

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?