Agnes dag idag

imagesmgrgGod morgon vi har cirka 10 C och det regnar

bigsmilie9Gästrummet och badrummet är nu storstädat….idag städar vi hundrummet och sovrummet….det går ganska snabbt så kanske att kontoret hinner få sig en duvning…. men där tar det längre tid gubben har så mycket småsaker som behöver sorteras bort…..tycker jag alltså. Sedan får han två timma hyllor där 🙂 ……kanske ett bra jobb för mig som är försiktig med min rygg 🙂

dansmusPå söndag när Elvira, Lucia och barnen har åkt hem till Lund så börjar vi plocka ner i matrummet….kanske kan vi få lite hjälp av dom. För nu så renoverar vi matrummet….så idag ska vi ta en tur och kolla in tapeter…. det tar ju en stund innan man får hem dom och underarbetet tar också en stund….men nu fixar vi till där innan jul  innan jul 🙂

fridaDet ska bli trevligt på lördag när Fridas valpar tittar hit en sväng med sina ägare. DE är varmt välkomna……… tyvärr an vi inte hitta på något särskilt för det håller inte våra kroppar för ännu så länge men får gubben min operera sin högra höft så är han alldeles säkert ganska fit for fight. Men lite snack och en sopp lunch blir det….och så fika förstås.

bigsmilie9I stort sett alla mina orkidéer blommar nu och de som inte blommar har knoppar…det gläder mig mycket.

Idag blir det hundtårta för våra 4fotingar med viftsvans

Nu har snart Rolf frukosten färdig och jag har ännu inte hunnit ta ett skutt in i duschen….så nu hinner jag inte dela med mig att flera av mina tankar

Så njut och må brawitch1

 

 


Want to Leave a Reply?