7.e november och 10,6 c

good_morning_002_40981259God morgon 10,6 C som morgon temperatur den 7:e november är inte så illa eller hur 🙂

cryingeyeNär man förlorar en gammal vän så hör man och ser man oftast hur hunden ändå tassar rumt en under lång tid framöver………………..det gör ont i själen

Min rygg har pajat ihop totalt…. så här ont i ryggen har jag inte haft på säkert 20 år….men jag har som tur är sovit någorlunda hyfsat  ändå. Så nu blir det att värma upp råg kudden i mikron då och då för att om möjligt mjuka upp musklerna så de slappnar av. Förmodligen är det en disk som har kommit på sned….lyfta jordsäckar…..hmm….

present2bEgentligen hade vi planerat att åka och köpa födelsedagspresenter till Nellie och Emil idag men det skjuter vi nog upp….det kanske blir morgondagens görande.

witch4Kanske bakar jag något om det funkar med min rygg…..några av Fridas valpar kommer ju hit på lördag och på lördagskvällen eller på söndagen kommer Elvira, Lucia och barnen… så några bullar och lite matbröd skulle sitta fint att ha i frysen…..vi får väl se om jag får det att funka….trots ryggen. Jag tänker bjuda Fridas valpköpare på en liten lunch….soppa blir det nog av något slag….eftersom det kommer barn med så blir det nog något åt minestrone hållet skulle jag tro…..soppa med pasta brukar ju oftast gå hem hos barn.

Korven är klar den ska bara packas ner och frysas in och när jag ändå hade full gas så gjorde jag ännu en kalvsylta….för vi gillar vår kalvsylta. Den ska också förpackas. Rolf är pigg på att vi ska göra en vildsvinskorv så det ska vi väl fixa till….jag ska bara hitta vildsvinskött någonstans….recept har vi

Weihnachten74Idag ska vi äta lutfisk….så himla gott det ska bli och det lagar Rolf till aldrig jag. Det serveras med gröna ärtor (ärtor är inte min godaste grönsak en visst äter jag det) och bacon och Rolfs lutfisksås är supergod med mycket kryddpeppar och svartpeppar….det är enda gången numera som jag äter mer än en halv potatis på grund av den goda såsen  🙂

Idag blir det ägg och sillfrukost för Rolf har som vanligt lagt in sill….det är  vår vanligaste frukost….så minst 4-5 dagar varje vecka är det vår frukost…just nu så steker Rolf ägg det känner jag på lukten

Så ha nu en bra dag och ta god hand om digwonderful

 

nasse

 

 

 


Want to Leave a Reply?