20 november

20151119_173022God morgon här är det cirka 0 C och under dagen blir det cirka 7.-8 C. Idag får jag hjälp at önska er en god morgon av Bruce och Sylvia som siter uppe på taket i huset de hyr på Sri Lanka. Tack för foton….lite avis är jag allt när jag sitter härinne och tittar på regnet och alla löven har dalat ner och vi nu tvingas att leva i ett grått land….tills lövsprickningen kommer på vårkanten

NallePuhIdag ska vi lacka golvet för 3:e gången….när det har torkat ska vi tvätta taket och i morgon ska vi måla taket…och dörr listerna…..sedan blir det uppbyggnad och det blir roligt….. vi  bar också in 4 st av våra kaktusar i går….det var tungt och tufft för Rolf för jag orkade inte lyfta ner 2 av dom…de är så stora och tunga…. om vi får kraft ska vi plasta in vårt uterum med bubbelplast….så en del växter kan stanna därute…just nu är här ju så rörigt så vi kan inte få plats med alla. Mina 3 citronträd….med citroner…och alla de andra medelhavsväxterna.

NallePuh17Rolf har beställt tid så han får hjälp och idag åker våra vinterdäck på. Bra va

angel2Skönt att terroristen är gripen….men….

angel3Hur många flera kan det finnas på andra asylboenden…………runt om i landet…..det är en bra fråga med tji svar….

love3Ha en bra dag och ta nu hand om dig på bästa sätt

tjenixen nasse

 

 


Want to Leave a Reply?