Vänlighet gör underverk

gmoGod morgon…bara 6 C brr

2012-06-19_Skarvenaset_0085

Lite valpsjuk är jag allt

Idag känns det kallt här 20 C  i sovrummet….. då fryser jag….23 C i matrummet är helt klart bättre…kanske ska värmepannan ställa om  och shuntas upp lite.

^00357B096661E04D944B3017777EFB9CC3420D42AF5A9B744F^pimgpsh_fullsize_distrhart2w4Anna hörde av sig i morse och visade att de har fått snö…Paulina ville naturligtvis ut och busa i snön…..snart har väl vi också lite snö om det tycker jag inte.

Weihnachten01I eftermiddag får vi allt tända en brasa i uterummet så vi får lite värme där för natten väntas bli kall och jag måste hålla temperaturen strax under 10 C med tanke på mina växter

eeyflowersNu ståtar 3 st nya orkidéer med fyra stänglar var i mitt vardagsrumsfönster och där fanns redan många som blommade innan så nu är det så fint 🙂

five

Vad ska  vi hitta på idag….ingenting speciellt tror jag förutom lite städning….på tal om städning så har jag kollat efter städfirmor men det är en djungel där ute tycker jag….men kanske seniorbolaget är något som kan ge oss ett handtag….

love_316Nu ståtar 3 st nya orkidéer med fyra stänglar var i mitt vardagsrumsfönster och där fanns redan många som blommade innan så nu är det så fint 🙂

bigsmilie27Jag är ju inte bortskämd med vänlighet men häromdagen fick jag ett personligt brev som var så vänligt att tårna strömmade ner för mina kinder och jag kände att idag lever jag och en hel månad minst av denna stora oväntade vänlighet

Ta hand om dig….jag gör mitt bästa för att ta hand om oss

Tjenixenbigsmilie24

 

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?