Trevlig söndag 11:e okt

paulinasnowlove_316Idag hjälper Paulina mig att önska er alla en God Morgon…naturligtvis älskar hon snön….det gör ju alla barn förmodar jag. Tack Anna för bilderna

IMG_20151010_114834Bilden är från Cherboksary i Ryssland där Anna och Paulina bor.Här har vi en temperatur som just nu  när det närmar sig 0:an  Jag undrar om mina Alova Vera palmer klarar sig. Bruce ville hjälpa oss in med dom häromdagen men då tänkte ja att de kunde vara ute till fram i november…hm…Tack Anna för ditt tfn samtal!

staysforeverGårdagen flöt förbi….i ett huj…ångtvätt av hundsoffan, vår skinnsoffa, badrumsgolv,toalett och köksgolv….plockade lite i ordning nere i ”syrummet”….slit och släp men nu är det fixat

520a3ed1e4b02139c315eea3Fram på eftermiddagen då Rolf sov en av sina skönhetssömnar….de är några stycken varje dag numera….då satt jag i uterummet och tände en brasa….jag har fått snits på det….bara 3 vedträ….papper och små tändvirkebitar annars så ryker det in…sedan tillbringade jag några timmar där och ”matade” elden och läste lite…Rolf kom upp så småningom och höll mig sällskap

UaJ2teskLy0uUkGqINpFOnBw9XbnrCC5VyyVX1bvjQ0Idag ska vi släpa ut trädgårdsmöblerna som jag släpade in….de måste tvättas  innan vintern påstår gubben min….så då får vi väl göra det då

51b5dc43e4b0423b921c05e9Vi ska se om vi på något sätt kan få hjälp med att ta upp gåmaskinen….den är isär monterad….. men ack så tung…. jag kollade in den igår…… den fixar vi inte själva…Rolf får inte bära och jag….fixar det inte annars hade jag gjort det på ren vilja

51f6b901e4b04b2c5b31c546Visst hade han rätt Oscar Wilde…..utan misstag ingen erfarenhet!

Idag blir det färdig köttgryta ifrån frysen… till middag och schouba rysk laxsallad till lunch…..ägg och sillfrukost

nallenasseNjut och må bra!

Tjenixennasse

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?