Trevlig lördag

imagesmgGod morgon vi har 4 C och det ser ut att bli en dag med växlande molnighet så….. en del sol ska väl värma upp vårt uterum så vi kan vara där och tända en brasa och koppla av

Igår tände jag en brasa och det blev genast varmt och skönt…det är så njutbart att sitta därute och läsa… innan skymningen sänker sig över nejden och det stänger till. Men med levande ljus blir det också njutningsfullt 🙂 om vi skulle grilla lite korv fram på kvällskvisten…

Snart är det Allahelgons helgen….jag funderar över….ska vi åka upp till kyrkogården i månadsskiftet och vinterpryda graven där….det är långt…och kallt…… men annars så blir det ju tomt där…och det stör mitt sinne…kanske är det snart dags att ta bort graven….nu när jag bor så långt ifrån…min mor dog när jag var 17-18 år…. så det är många år sedan. Sa höra med Bruce om han vill skicka med en gravprydnad… för de drar ju iväg precis då…

Vi får ta in på en camping eller en ställplats så vi får en elkabel

Jag har börjat att fundera över….jag behöver…nej jag måste  öka min kondis…inför kommande operation för det blir det säkert.. en operation alltså. Hur ska vi få upp min gå maskin… ifrån källaren och få den monterad….. den är ju svintung….för nu så behöver vi använda den båda två.

På måndag ringer jag seniorbolaget och beställer en höststädning….det är vi helt överens om

På dagens agenda finns lite småsaker som ska fixas….färdig mat finns i kylen….en tvättmaskin ska köras…

Idag fixar Rolf frukost inlagd sill och kokta ägg så himla gott

Hur ska det nu gå för Sverige………….det har skapats oro…men inte tror jag att det blir nyval…det kostar ju så mycket pengar

Vi har bjudit in till en träff med Fridas valpar i november men bara två har hört av sig…. två stycken hanvalpar….valpar och valpar…

Ha en trevlig lördag

Tjenixenbigsmilie24

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?