Träningsvärk är mitt ledord…..

gm3God morgon vi har cirka  9 C och vi förväntar oss en gråmulen dag men det gjorde vi igår också men fram på dagen så kom solen och värmde så gott.

stallanNadja har fått ett retriever eksem…sitt första  trots att hon snart blir 10 år och varför hon har fått det har jag svårt att förstå…… inga bad och inte mycket regn….men det är på tillbaka gång och skönt är det.

svart labradorAgnes är numera så pigg och glad…..efter sin operation….ett smärtstillande piller varje dag gör dessutom underverk. Hon springer och skuttar för fulla muggar.

frida

Frida eller Fridarumpan som hon kallas hon viftar ju med hela kroppen  från öronen ut till svanstippen hon har grävt 4 hål ute i gräsmattan….jag som trodde att hon hade slutat med sådana dumheter….så vi får väl fylla igen dom…..men då verkar det som Frida undrar vad grävde ni ner där…..och sedan är det igång igen…one more time

bigsmilie11Jag såg att det har brunnit ännu ett tänkt flykting boende….så fruktansvärt…..tänk att ha en sådan konstig syn på problemlösningar…..inte världens sundaste och bästa sätt att lösa problem…..så stora summor som går till spillo….till slut kommer någon/några att få betala hårt för detta vad det lider

bigsmilie9Idag när jag kollade vädret i ostkusten pärla så var regnet borta…. 🙂 Låt oss hoppas att det består. Vilken väg ska vi ta….vi har ju några nära och kära där i ”nejda”……men det blir väl som vanligt kan jag tro

FriendshipBraEn rödbetssallad ska jag fixa till idag och det tar ju ingen tid för rödbetorna kokte jag igår…nu återstår bara att göra en janssonsfrestelse och steka lite revben sedan är allt fixat och klart inför fredagens jullunch med Bruce och Sylvia. Till dessert kommer jag att servera en Gotländsk saffrans pannkaka med grädde och jordgubbar…..så himla gott.

friendship_notes_8

Robbe har redan dammsugit hela huset….idag blir det färdig mat ifrån frysen för hela slanten…..kanske att jag tar fram vår ångtvätt och tvättar badrummet, hundsoffan, köksgolvet och något mera om det känns så.

anirat2De börjar att närma sig duschtime…..och bäddtime om inte  Rolf har bäddat….man kan ju alltid hoppas…sedan så blir det gå träning…..på mitt gåband….när ska träningsvärken ge med sig…. och stunds träning på min motionscykel…..det gäller att inte ge sig när det gör ont….snart får jag väl skaffa mig en tränare…. så jag blir lite peppad

Ha en bra dag och kom ihåg attfriendsTjenixennasse

 

 

 

 

2 Responses to “Träningsvärk är mitt ledord…..”

  1. 1
    Mona Runn

    Gomorron i skåne!! Kul o bra att du kan träna, men ja tror att du måste lägga in ”lediga” dar,så kroppen får lov till återhämtning, varannan dag kanske :), ja får min träning när ja går med ”Putte”, ja tar så långa promenader som ja känner att kroppen klarar…….

    Ha det riktigt gott……..Kram

  2. 2

    Kram på dig Mona…..idag ska jag ta det lite mera piano….men det ligger i min natur att ska jag göra något så blir det tuffa pix…ingen slö variant….det är jag i ett nötskal en nu är det skitont…ha det gott du med


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»