Svårt att få offert

179488-Good-Morning-Are-You-Ready-To-Start-Your-DayGod morgon där ute i Spacen….så svart det är utanför mitt fönster….men det är ju en sanning med modifikation för när vi bodde i Skärvenäs då var det verkligen svart utanför våra fönster här har vi ju trots allt gatubelysning precis utanför vårt hus.

styrkaIdag ska jag ligga lite lägre med träningen Mona tack för din omtanke <3 ….men jag har ju alltid hört  att träningsvärk ska tränas bort men ….idag blir det bara hälften ungefär skulle jag tro så att min muskel knut får vila sig i form mina ben ÄR VÄRKANDE….. skit också

städaIgår ringde Rolf till den ena tänkta städfirman och de hade så mycket att göra så någon höststädning hade de inte möjlighet at ta med så kort varsel….den andra tänkta firman….. där svarade de inte…..jag skulle skicka förfrågan om offert på höststädning på en hemsida men då funkade inte deras mailfunktion…. så det kanske är meningen att jag ska städa själv….men jag ska göra ett nytt försök fram på dagen…inte ska det vara så svårt att få en offert…. Jag måste ju passa på medan rutavdraget finns….vad kan det  kosta månntro….5000 kr plus rutavdrag eller så….mesta skulle jag ju kunna klara bra själv men lister i tak och golv ….det funkar inte så bra…. Dessutom vore det så skönt att få allt fixat på en gång…fönster och målning och hel baletten 🙂 Här jobbar Robbe på precis som varje dag.

Weihnachten27Jullunch idag med Bruce och Sylvia….sedan ser vi dom inte förrän efter påsk då de landar i Sverige igen….så skönt för dom att slippa höst/vinter vädret.

Själv funderar jag på om vi ska kunna åka iväg  en vecka när gubben min fyller 70 år….men eventuell operationer ska gå först och främst….Rolf tycker att vi kanske kan ta husbilen …men i mars är det förmodligen svinkallt….

witch4Nu är det snart dags att ta ett skutt in i duschen…jag har hört att gubben min har varit där så snart är det min tur…sedan börjar  jag dagen med att plocka lite här….de tar inte många minuter för det mesta ligger på sin plats….

uterummet ska städas av för här ska bli strålande väder så jullunchen äts i uterummet….för där blir säkert upp emot 24 C minst.

Ha en trevlig dag….gärna i glada vänners lag

Tjenixenwitch1

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?