Snart hemma

ladda nedGod morgon 6 C och mulet

Det blev fint på ”körgårn”  och nu hoppas jag att gravprydnaden får var kvar  där över vintern för en gång så blev den stulen……hur man nu kan skita ner sina fingrar och sin själ genom att stjäla från de döda……det är mig en gåta.

Efteråt så vände vi kosan från Kalmar län eftersom ingen av våra nära och kära slog oss en signal och ens ville bjuda på en fika……..förlusten ligger i deras själsliga insikt och attityd inte i min.

2015-05-28 14.13.44Vi är på väg hem och har tillbringat natten på en ställplats för en elkabel är ett måste  numera med mikro i husbilen och kallt i luften.

När jag kommer hem ska jag göra en laxtårta för det är jag riktigt sugen på…jag har lax i frysen

Just nu så är jag lite trött på att äta rester

Weihnachten01Nu ställer vi av husbilen och går i vinteride och blir lokala hemma fram till våren….höstresan har givit våra själar vackra naturupplevelser med all färgprakt….om jag skulle börja måla lite….. det är många år sedan…..

IMG_20151017_194614hart2w4Anna ringde igår via Skype så vi fick se henne och Paulina och de vill gärna komma hit nästa sommar och det är ju jätteroligt att de vill komma och hälsa på oss och berika våra liv med värme, omtanke och kärlek. Kanske har jag då blivit opererad och kan få lite assistans medan jag rehabiliterar mig.

Mitt knä är nu hyfsat bra så jag ska börja cykla och gå på gåbandet när jag kommer hem……. men mycket  lugnt så att skadan inte upprepar sig….det blir svårt att veta hur man ska dra gränsen

Kanske stannar vi och handlar lite på väg hem

Vilken dag är de egentligenhapween14

Inte för att vi ska fira men kanske ska vi köpa hem lite godis ifall det kommer några barn

Ha en riktigt bra dag och ta hand om dig på bästa sätt

tjenixen nasse

 

 

 

 

 

2 Responses to “Snart hemma”

  1. 1
    Sten

    Kontaktade du släkningarna innan du åkte då?

  2. 2

    Nej det gjorde jag inte denna gång.


Want to Leave a Reply?