Snart är det november

201974-1442404043_Good-MorningGod morgon 9 C visar vår temperatur idag och grått är det och en gråmulen dag är att vänta

Höstresan genom södra/nordöstra Götaland var så vacker…..det är naturligtvis skillnad här nere i Skåne ……..finns det en annan färgprakt här är ju mera lövskog och här finns fortfarande flera blad på träden……. men det blåste ganska mycket igår så nu har nog många löv fallit ner. Snart måste vi beskära  våra vindruvsplantor

På vår agenda idag står det att plocka ur allt ur husbilen…klippa gräset en sista gång och köra in åkgräsklipparen i garaget för vinterförvaring….städa lite och all tvätt är redan tvättade och sedan blir det nog inte så mycket mera….förutom en liten tur på motionscykel….fixa till något gott att äta.

Vi ska beställa tid för undersökning av Rolfs ögon tycker jag….det är helt klart dags… när man som han har många nära som har haft besvär med gula fläcken så måste man ju göra vad man kan själv….det finns ju fördröjningsmediciner

Jag har ännu inte haft tid eller lust att lägga in några foton…från vår resa men det blev tyvärr inte så många foton tagna heller. Men några vackra naturbilder har jag nog.

Igår satte sig Rolf och skrev vad han  ville ha på julbordet och det blev en hel del…så det är väl snart dags att handla hem det som han vill ha…Jag börjar med att göra en kalvsylta som kan frysas in. Förra året gjorde jag en så god rödkål….men hur gjorde jag…kanske om jag har tur har jag lagt receptet på bloggen.

51b5dc43e4b0423b921c05e9Ha en riktigt bra höstdag….ta hand om dig på bästa sätt

Tjenixenwitch1

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?