Skrämmande problem lösningar

179097-Good-Morning-Quote-For-A-Rainy-DayGod morgon idag är vår morgontemperatur runt 8 C och här väntas regn eller duggregn….lite regn fick vi igår också men det behövs för här har det inte regnat mycket

IMG_9262Vi var en sväng och letade efter en bra present till Elvira och vi hittade faktiskt en fin en 🙂 Den blir hon säkert glad för. Nu är det inte länge tills hon tar sin sjuksköterskeexamen…så duktig hon har varit. Sverige behöver sjuksköterskor så hon lär snart att hittat sig en tjänst. Familjen kommer upp här och hälsar på och firar barnens födelsedagar i november då köper jag hem pizza och fixar en tårta…. så blir det lite fest 🙂

cherokee proverbÄnnu ett flyktingboende har brunnit i natt…skrämmande….är bara förnamnet…. någon har alltså matat fel varg…..Inte kan detta vara rätt sätt att lösa problemet…….Jag vet inte hur man ska kunna hitta en bra väg ur denna flyktingkris….det är mycket lidande för så otroligt många människor…..den stora frågan är naturligtvis vem eller vilka ska betala….. det kostar ju mängder av pengar. Tyvärr så finns det ju inget enat Europa…utan land efter land stänger sina gränser…..ska verkligen de länder som stänger sina gränser få ta del av EUs bidrag och bör de överhuvudtaget vara en del av EU….jag röstade mot EU och nu tycker jag att EU faller samman som ett korthus och kanske är det lika bra det. Var är den gemensamma nämnaren…har det överhuvudtaget någonsin funnits någon eller var allt en önskedröm…så många olika länder med så många olika förutsättningar….om man betänker att Sovjet föll samman i olika länder…varför skulle då EU lyckas bättre……..

g12På dagens agenda lite städning förstås….men ingen tvätt…lite förberedelser inför fredagens jullunch med min bror och syster……dagens träning…..jag hoppas att träningsvärken snart är helt över…. nu på morgonen känns det ganska oki…annars så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på idag…… men det löser sig….Rolf vill säkert ut en sväng….så då blir det så….kanske kan vi skärpa till oss och få iväg kartongen till Ryssland eller de är väl jag som ska skärpa till mig och packa färdigt

Idag serveras det stuvade skärbönor och stekt falukorv till middag….en enkel soppa till lunch skulle väl vara en perfekt lunch

Njut nu av denna dag och ta hand om dig på  bästa sätth352

Tjenixennasse

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?