Ska jag få tummen ur…..

goodmorning255_19494728_110674681God morgon temperaturen ligger runt 7 C och kanske kan solen titta fram lite mellan molntussarna om vi har lite tur.

images (52)Vi tog en sväng till tippen med ett stort lass igår…jag tycker inte vi hittade på så mycket mera igår….förutom allt det där vanliga som görs varje dag…matlagning, städning och tvättning.

allapuhMina muskler gör aj, aj, aj men snart går det över förmodar jag….är jag har cyklat 30 minuter varje dag i 10 dagar måste all träningsvärken vara borta. Just nu är mina rumpmuskler onda….Med lite tur så får vi hjälp att få upp gå bandet ifrån källaren idag fram i eftermiddag och då ska jag börja med att ta en stunds walking där varje dag och öka succesivt så jag inte förtar mig utan håller min träningsvärk på en hanterbar nivå  🙂  Rolf behöver nu knalla lite där också så han får upp sin steglängd…..den behövs ökas radikalt

hart2w4Vad ska jag hitta på och skicka till Anna som present inför julen….som inte är tungt eller skrymmande….. jag har en kartong som står här och väntar på att bli packad….och iväg skickad. Men det gäller ju att få tummen ur…..

rumedmammaVad ska vi hitta på idag… en sväng till Osby blir det allt för diverse inköp….kanske ska vi kolla in tapeter i någon affär där

frida

bigsmilie9Så roligt att Ebba är röntgad okej….jag vet att Bertil och Bodil har röntgat sin tik också men ännu inte fått svar….på tal o Fridas valpar så ska vi ha en liten träff här för Fridas valpar den 14 november….just nu är 2 tikar och 2 hanar anmälda och 2 bor för långt bort…men än så hoppas jag att det kommer ytterligare en hane på träffen…Vi tycker att det ska bli kul även om vi inte riktigt kan hitta på så mycket på grund av våra kroppsliga nedsättningar MEN det blir ändå en träff och alla är ju medvetna om våra problem.

grannyIdag får jag väl ta mig i kragen och beställa storstädning av huset eller åtminstone ta in några offert.

Jag önskar DIG en bra dag….den bästa av alla…

Tjenixen nasse

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?