Jag kämpar på

goodmorning_29525063Bara 6 C har vi denna morgon och glada för det får vi vara och du ha en god morgon!

städaRobbe jobbar på och dammsuger huset precis som han gör varje morgon. För mig är han ovärderlig!

worldsJag har kollat in vädret i nästa vecka i Ostkustens pärla med omnejd och det ser inte alltför roligt ut…. med 3 st hundar som ska blöta ner sig i regnet. Men det är inte mycket att göra åt…… för jag kan inte leva med att inte pryda min mor och mina morföräldrars grav så länge den finns. Då skulle jag må mycket dåligt  psykiskt och känna mig som en skit…så är det och då får man handla efter sitt sinne och göra sitt bästa eller hur? Sedan ställer vi av husbilen för 2015.

images (95)Igår fick jag mycket träningsvärk…. förmodligen ett muskelfäste som spökade alldeles för mycket….. så idag ska jag cykla med en mera moderat hastighet och hoppas att det inte blir så ont. Gå bandet frestar också på…….mest på nacken trots mina nya träningsskor…..men det blir väl snart bättre…. och jag ska öka upp min kondis…..Gubben min tycker jag är så duktig som kämpar på och jag har lärt mig att glädjas åt alla små glädje ämnen……  🙂

bigsmilie9Gubben min nästan sprang ifrån mig igår utan kryckor…… när vi var och handlade……. då tog han verkligen ut stegen….. så han har gjort stora framsteg och har inte så mycket smärta längre och det är ju mycket glädjande!

städaIdag ska jag göra lätt mat…. kyckling tacos till middag…..lunchen blir rester sedan gårdagens stuvade skärbönor och stekt falukorv och lite förberedelser ska också fixas inför vår tidiga jullunch….man får ta en sak varje dag…. så blir det inte jobbigt utan enkelt och lätt. Det är väl snart dags att städa av husbilen som har stått och degat igen….lite städning gör ju underverk även med en gammal husbil.

love3Det är så vackert  ute nu….. men alla höstfärgerna speciellt boken, lönnen, linden förresten alla lövträd här ståtar med en enorm färgprakt hela naturen är som en målad tavla och endera dagen drar vi en repa och njuter och tar lite höstbilder. Det gäller att passa på medans vi har denna färgprakt för snart är ju det mest grått….grått och grått och det är inte roligt.

Ha en riktigt bra dag….och minns attlycka

Tjenixen nasse

 

 


Want to Leave a Reply?