Ingen sol….grått….grått….grått

Bill-Keane-Inspirational-Quotes-Motivational-Thoughts-Proverbs-by-Bill-Keane-Wallpapers-Photos-Images-Pictures

God morgon endast 8 C har vi idag och en gråmulen dag med cirka 10 C är vad vi har att förvänta oss….ingen sol

2015-10-07 18.40.172015-10-07 18.39.55

Det blev ganska många tomater skördade igår och många blev uppätna meddetsamma 🙂 tomater som får växa sakta och får mogna på plantan blir ju som bekant supergoda och doftar tomat.

Vi har nog lika många att plocka av idag skulle jag tro. De små är ju bara en munsbit men rackans så goda

dansmusIgår skärpte jag till mig och gjorde 2 st riktigt stora rotfruktslådor inför kommande behov och frös in dessutom frös jag in ett förvällt blomkålshuvud…

bigsmilie9Idag ska jag förvälla ett kålhuvud och frysa in och dessutom gör ett rysk maträtt av potatis, rödbetor, lök och lax med majonnäs…..som jag tycker är så jättegod men jag har just nu glömt namnet på maträtten. Det blir nog vår middag eller kvällsmat…vad man nu vill benämna det med

smilesVi ska dessutom göra ett besök på Eko stormarknad och köpa mera fågelfrö a 20 kgs säck… hur går det då med mina rumpmuskler…. 🙂 Jag får skärpa mig och tänka på hur jag lyfter…….det ÄR inte helt lätt att lyfta med benen när balansen är defekt…..de har dessutom 4 stänglade orkidéer till ett mycket vettigt pris som jag tänker köpa mig några stycken och förgylla min vardag med. Kaffe med räkmackor brukar det bli där

love_316Tack Elvira för fina skolfoton på barnen….de är så fina!

 

Smiley04Mycket mer än så….. blir det nog inte idag…Robbe har redan dammsugit mest hela huset….Jag ska nog börja att kolla efter en städfirma som kan göra en rejäl höststädning här….element och golvlister…. det är min julklapp till oss. Bäst att passa på medan rutavdraget finns kvar

bigsmilie10Solen är på väg upp och himlen är så vacker. Så jag passar på att njuta av naturens skådespel innan det helt har mulnat igen.

2smiling Snart är det dags att starta tvättmaskinen…det blir många maskiner varje vecka….3 med kläder, 1 med handdukar och 1 med lakan.. pust och stånk….men tänk när det var tvättbräda som gällde….så inte ska jag gnälla

bigsmilie9Trädgårdsstolarna är nu i garaget….det gick bättre än förväntat…kryckan i ena handen och stolen släpande i den andra handen…sedan är det bordet…det löser sig nog det också………. med tålamod och en bit i taget

perfectHoppas att du får en fin dag

Tjenixenwitch1

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?